2017-2018 Bahar Dönemi Ders Kayıtları Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 19-01-2018

Tüm Lisans Öğrencilerinin Dikkatine,

29 Ocak 2018 tarihinde başlayacak Bahar dönemi ders kayıtları ile bazı açıklamalar bulunmaktadır:

– Önşart olarak yazılan bir dersten kalınması durumunda, önşartı olduğu üst sınıftaki / ileri dönemdeki diğer derse kayıt yaptırılamayacaktır.

– Staj dersinden TÜM bölüm öğrencileri mezun olurken toplam 12 AKTS alacaktır. Stajı halen 9 AKTS görünen öğrenciler; stajlarını tamamlayıp staj dosyaları bölüm staj komisyonu ve Dekanlık tarafından kabul edildikten sonra, staj dersinden alacakları AKTS miktarı 12 olarak transkriptlerinde güncellenecektir. Bu nedenle AKTS hesabı yaparken, staj dersinden toplam 12 AKTS alacaklarını kabul edebilirler.

– Mezuniyet için toplam 240 AKTS almanız gerektiğinden, son döneminde veya son iki döneminde olan 4. Sınıf ve uzatmalı öğrencilerimiz fazladan seçmeli ders alabileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerin ekteki dilekçeyi doldurup hemen Öğrenci İşlerine başvurmaları gerekmektedir. 29 Ocak 2018’den önce bu dilekçeyi vermeniz, kayıt günü DEBIS tarafından talep ettiğiniz fazladan dersleri seçebilmenize (kaydınızı bozup tekrar başlatmadan) olanak sağlayacaktır.

– Ekteki Dekanlık tarafından gönderilen bu dönemin ders kayıt duyurusunu lütfen dikkatlice okuyunuz.

Hepinize başarılı bir dönem diliyoruz.