17.BİLMÖK 22-28 Mart’ta Konya Teknik Üniversitesi’nde

Yayınlanma Tarihi: 18-03-2021

16 yıldır, her yıl farklı bir üniversitenin Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri tarafından gerçekleştirilen, Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresi unvanına sahip BİLMÖK (Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi) içerisinde bulunduğumuz şartlardan dolayı  17.BİLMÖK organizasyonunu bu sene Konya Teknik Üniversitesi 22-28 Mart 2021 tarihlerinde 7 gün sürecek canlı yayınlar ile online olarak gerçekleştirilecektir.
Bilgisayar mühendisliği öğrencilerinin katılım gösterdiği kongremizi yazılım, teknoloji ve bilişim dünyasındaki yeniliklerin yakından takibi, alanında uzman konuşmacılar, sunumlar ve çeşitli online Hackathon etkinlikler ile sektörün şu anki aktörleri ve gelecekteki aktörleri olan bilişim ve teknoloji alanlarındaki öğrencilerin buluşması sağlanacaktır. Katılımlarınızı bekliyoruz. Kongre hakkında detaylı bilgiye https://www.bilmok.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.