Azami Süresi Dolan Öğrencilerin Sınav Programı

Yayınlanma Tarihi: 21-09-2021

Sevgili Öğrencilerimiz,

Azami sınav hakkına sahip olan öğrencilerin sınav programı “Azami Süre Öğrenci Sınav Programı” başlıklı dosyada yer almaktadır.

1. Sınavlar:  23-24 Eylül 2021

2. Sınavlar:  28-29 Eylül 2021

Sınava girecek öğrenciler ve ilgili dersleri listede (Azami Süre Öğrenci Listesi) yer almaktadır. Lütfen bu listeleri sınav gününden önce kontrol ediniz, sınava girme hakkınız olan derslerde herhangi bir problem varsa Dekanlık öğrenci işleri ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Sınavlar belirtilen tarihte online olarak online.deu.edu.tr üzerinde gerçekleştirilecektir.

Öğretim üyeleri sınavlar için öğrencileri  “OgrenciNumarası@ogr.deu.edu.tr”   kullanıcı isimleriyle sisteme ekleyecektir.
Eğer bu formattaki kullanıcı bilgilerinizde bir hata varsa, sisteme gireceğiniz diğer kullanıcı bilgilerini sınavı yapacak sorumlu öğretim üyesine acilen gönderiniz.
Sınav öncesi sistemdeki ilgili sınavın / dersin sayfasına erişim sağlayıp sağlayamadığınızı lütfen kontrol ediniz.
Sınava dair bir problem olduğunda sorumlu öğretim üyesi ile iletişime geçiniz.

Sınavlarda başarılar dileriz.

Azami Süre Öğrenci Sınav Programı