VI. Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Yayınlanma Tarihi: 27-04-2017

Geçen sene bölümümüzün ev sahipliği yaptığı Genç Beyinler Yeni Fikirler (GBYF) bu sene 26 Mayıs Cuma günü İYTE Urla kampüsünde düzenlenecektir. Etkinliğe Ege Bölgesindeki 10 üniversitenin bilgisayar ve yazılım mühendisliği katılmakta olup bu sene 200’ün üzerinde proje sergilenecektir. Çok çeşitli sektör paydaşlarını bir araya getiren etkinlik sadece 4. sınıf öğrencileri için değil tüm öğrencilerimiz için önemli bir fırsattır ve etkinlik sırasında bir çok firma ile iş/staj görüşmeleri yapılabilmektedir.

Ayrıca 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin katılabileceği fikir yarışmasına fikri olan öğrencilerimizin katılımını beklemekteyiz. Yaratıcı ve inovatif bir fikriniz olması yarışmaya katılımınız için yeterlidir. Yani fikri uygulamış olmanız ya da bir prototipine sahip olmanız gerekmemektedir. İlgili arkadaşların 30 Nisan akşamına kadar www.gbyf.org.tr adresinden yarışmaya başvurmaları gerekmektedir. (Sorularınız için: mete@ceng.deu.edu.tr)