Dekanlığımızın Uzaktan Eğitim Hakkındaki Duyurusu

Yayınlanma Tarihi: 21-10-2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Fakültemiz öğrenim görmekte olan 7347 öğrencimizin sorunsuz bir biçimde uzaktan eğitim sisteminden faydalanmasını sağlamak için merkez birimlerimiz ile birlikte koordineli bir biçimde çalışmaktadır.

Uzaktan eğitim sisteminde yaşanan bazı aksaklıkların giderilmesinde sizlere yardımcı olmak için aşağıdaki hususları hatırlatmak isteriz:

• OnlineDEU sistemine ogrencino@ogr.deu.edu.tr ve şifrenizle giriş yaptığınız takdirde derslerinizi görebilirsiniz.
  • Eğer öğrenci numaralı mail adresinizle onlineDEU’ya giriş yapamıyorsanız lütfen öncelikle https://debishs.deu.edu.tr/DeuzemEslestir.aspx adresine girerek mail-şifre eşleştirme işlemini yapınız.
  • Eğer derslerinizi görmüyorsanız dersin öğretim üyesi ya da Bölüm Başkanı ile iletişime geçebilir veya sorununuzu aşağıda iletişim bilgileri bulunan Bölümünüz onlineDEU Sorumlusuna iletebilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisliği  Öğr. Gör. Şerife YILMAZ  serife@cs.deu.edu.tr

• OnlineDEU adresine girdiğinizde sayfada problem yaşıyorsanız lütfen tarayıcınızın geçmişini temizleyiniz (tarayıcı olarak Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz).
  • Güz döneminde devam zorunluluğu aranmamaktadır.
  • Derslerimiz örgün öğretimde 08:30-17:30 saatleri, ikinci öğretimde 17:00-21:35 saatleri arasında yapılmaktadır. Bu şekilde ülke genelinde internet kullanımının yoğun olduğu saatlerde oluşabilecek bağlantı sorunları aşılmaya çalışılmaktadır.

Prof. Dr. Kerim KÜÇÜK

Dekan