Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi

Yayınlanma Tarihi: 02-06-2021

Değerli Arkadaşlar,
“Genç Beyinler Yeni Fikirler Proje Pazarı ve Bitirme Projeleri Ortak Sergisi”nin 10’uncusu, Doku Eylül Üniversitesi’nin ev sahipliğinde 22 Haziran 2021 tarihinde sanal fuar şeklinde gerçekleştirilecektir.

Temeli uzun yıllar önce atılan ve geleneksel hale gelerek ülkemizde benzeri olmayan bir yapıya kavuşan GBYF, ancak sizlerin katkıları ve katılımları ile varlığını sürdürebilecek, sizlerden sonra bulunduğunuz yere gelecek arkadaşlarınızın emeklerini sunmalarını sağlayacak bir platform olabilme
özelliğine devam edebilecektir.

Sizlerden dileğimiz, 22/06/2021 tarihinde yapılacak etkinliğe katılmanızdır. Etkinliğe kayıt süreci başlamış olup, son kayıt tarihi 11/06/2021 olarak belirlenmiştir. Etkinlik kayıt işlemlerinizi GBYF sitesinden (http://www.gbyf.org.tr) gerçekleştirebilirsiniz.

Hepinize sevgilerimizi ve başarı dileklerimizi sunarız.

GBYF Organizasyon Komitesi adına
Prof.Dr.Yalçın ÇEBİ