ÖNEMLİ – 2021-2022 Güz Dönemi Taslak Sınav Programı

Yayınlanma Tarihi: 28-10-2021

Değerli öğrenciler

Sınav programı taslağına ekte bulunan “Bilgisayar Mühendisliği Taslak Sınav Programı” isimli dosyadan erişebilirsiniz. Her öğrenci kendi sınav çakışma durumunu kontrol etmekle yükümlüdür. Taslağa itirazlarınızı Cuma günü (29/10/2021) saat 13.00’a kadar Dr. Göksu Tüysüzoğlu’na (goksu.tuysuzoglu@ceng.deu.edu.tr) mail yazarak iletebilirsiniz. Belirtilen süreden sonra itirazlar kabul edilmeyecektir.

Programla ilgili keyfi itirazlar değerlendirilmeyecektir, yalnızca sınavlarınızda çakışma durumu olduğunda iletişime geçiniz.

Dekanlık tarafından tarih ve saatleri ayarlanan sosyal seçmeli derslerin sınav tarih ve saatlerine ekteki “Sosyal ve Teknik Seçmeli Dersler” isimli dosyadan bakabilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisliği Taslak Sınav Programı

Bilgisayar_Muhendisligi_2021-2022_Guz_Taslak_Sinav_Programi_v2

Sosyal ve Teknik Seçmeli Dersler Sınav Programı

Muhendislik_Fakultesi_2021_2021_Guz_Sosyal_ve_Teknik_Secmeli_Dersler_Sinav_Programi